myLuvs.

Aku gila dengan perasaan ini.

Aku addicted dengan myLuvs aku.ibarat semua cinta sayang dan rindu aku semuanya untuk myLuvs aku.gilakah aku?tidak!aku takkan menjadi gila dengan mempunyai kegilaan melampau terhadap myLuvs aku.kenapa?sebab betul,myLuvs adalah dadah kepada aku.kalau aku xjumpa lama-lama.aku resah gelisah.lagi aku boleh jadi gila.

sekarang aku dah jauh.sekali lagi jauh.jauh dan jauh.sekali lagi aku berpisah dengan myLuvs aku.aku tak pernah sedar masa akan berlalu begitu laju dan pantas dan tak pernah terimbas di minda yang aku kini hidup berdikari tanpa myLuvs aku.sekali lagi. *sobs*. sungguh,aku tak puas bersama myLuvs aku.masa tak pernah cukup.

kini,aku mencuri dan menggunakan sebaik mungkin masa dan peluang yang terluang untuk bersama myLuvs aku.aku nak bukak je mata pagi-pagi,aku nampak myLuvs aku.dengar suara myLuvs aku.makan dengan myLuvs aku.pergi mana-mana dengan myLuvs aku.mandi dengan..err mana boleh.kecuali mandi pantai or swimming pool,ye boleh dengan myLuvs aku. *girang*

sungguh.aku rindu kan saat-saat itu bersama myLuvs aku.aku mahu!dan kini alhamdulillah,kelapangan dan jalan dibuka dan dimakbulkan indah oleh DIA yang Maha ESA.aku kerap dapat jumpa dengan myLuvs aku.luangkan masa.walaupun aku terpaksa menempuh perjalanan sedikit ke arah kebahagian itu.aku rela.aku mahu.aku addicted!alhamdulillah.terima kasih Tuhanku kerana makbulkan doa hamba MU yang penuh kurang dan berguni khilaf ini.syukur kupanjatkan ke hadrat MU Tuhanku.alhamdulillah.

Aku takkan sia-sia kan kasih sayang yang banyak daripada myLuvs kepada aku begitu juga daripada aku kepada myLuvs aku.kerana itulah kebahagiaan aku di dunia ini yang telah dihadiahkan oleh NYA kepada hidup aku.alhamdulillah.Saat aku rancak menaip ini pun rindu aku terus memuncak terhadap myLuvs aku.hanya myLuvs yang aku mahu.kerana aku memang tak boleh hidup tanpa myLuvs aku.aku takut akan sunyi tanpa myLuvs aku.aku boleh jadi gila.aku taknak hidup aku sia-sia dengan menjadi gila.

Inilah ketagihan aku.

myLuvs ❤

Love,

Aku.

p/s : Gila kah aku jika ketagih terhadap mereka? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: