Salam Ramadan

assalamualaikum,

hehe.last update 18MEI2011.now dah 4 OGOS 2011.hahaha.dari tempoh start intern sampai dah nak dekat abis intern,gila x update blog.tapi ape peduli,bukan ada orang baca kan.eh tapi ada ada ada.ayah mak and ada lagi beberapa orang tanya napa lama x update.wah ada pembaca rupanya blog vain ini eh?thanx a lot pals!.Dell update ni pun sebab tak tau kenapa.saja nak cek blog,tiba2 rajin pulak tangan menaip.takde story,takde topik,just taip apa yang bermain kat kepala je sekarang.

Tapi mula-mula sekali dell nak wish RAMADAN KAREEM untuk semua okay.harini hari ke-4 semua umat Islam berpuasa.alhamdulillah everything went well.semoga semangat ini bertahan dan kekal untuk 16 hari yang mendatang.insyaAllah :).jangan ponteng2 okay.kaum hawa takpe ada excuse.kaum adam jangan cuba2 okay.penat oh ganti puasa time bukan bulan puasa.korang mau?heee.(Dell puasa penuh lagi okay.insyaAllah.heheheh)

Tapi kan yang tak best nya,baru 4 hari puasa dah berkumandang lagu raya.oh oh oh.awal lagi kott.tau lah semangat nak raya.tapi jangan la awal sangat.sedih la bagi orang2 yang duduk perantauan ni (padahal KL je pun).ah tetap jauh.plus Dell tak suka dengar lagu raya kalau bukan time raya.ALERGIK! okay.kawan-kawan rapat Dell memang dah kenal sangat perangai Dell ni.hehehe.sebab tu kalau dengar,terus tutup.heee

Intern Dell setakat ni alhamdulillah went well jugak.yup design design design.kena kreatif.tapi Dell takde bakat itu.sebab tu design selalu kena improve.tsk tsk.tapi Dell taknak hampakan SV and company.so i am trying as hard as i could.tapi memang da buntu idea kot.uhuk.baru tadi lepas fotoshoot untuk raya.semua staff terlibat.best okay.semua pakai baju raya.macam-macam ragam.happening.nasib bulan puasa,kalau bulan tak puasa,rasanya ada segala rendang and lemang tau.hehehe.FUN! esok sepatutnya hari terakhir intern,tapi company mintak extend sampai 26 OGOS 2011.why not kan?dapat elaun lebih.yeayy.(tapi sedih gak ah tak dapat puasa kat rumah ngn mak ayah.uwaaa).dah dah jangan nak emo sangat lah Dell.GELI!tapi jeles gak ngan kawan-kawan lain yang dah habis esok.double UWAA UWAAA.MEOWWW.ehhh.hahahaha

okay lah.daripada takde apa nak tulis,dah terjadi karangan pulak kan.tapi korang baca sampai habis jugak kan?bagus lah korang ni.hahaha.sayang banyak-banyak lah!okay okay.tata dulu.pergi bazar ramadan nanti jangan *temahak pulak beli makanan okay.beli apa yang kita nak makan je.jangan ikut nafsu okayyyy.coz membazir itu amalan SYAITAN.nak kawan ngan syaitan ke?hehehe.SELAMAT BERBUKA kawan-kawan.makan jangan lupa baca bismillah and doa bukak puasa okay.and jangan lupa juga niat puasa untuk esok terus 😀

love,

.: deLL :.

p/s : baju polkadot kiter cantik harini!hahaha.eh betul,tak tipu okay.bulan puasa tak elok tipu tau.tapi bulan tak puasa pun tak elok tipu jugak! 😀

*temahak = tamak (Dialek Labuan)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: