18 May 2011

salam.just nak cerita hari kedua dell intern watpe je.hari kedua ni dell dapat task design logo.ALAMAK lagi sekali dell tak pernah nak design-design logo ni.pastu dell pun wonder sendiri.apa je yang pernah wat eh?malas ke dell ni?or dell ni memang MAJOR ZERO useless??oh man!im a dead meat again!hahaha.

tapi xpe,dell take that as a challenge.so dell pun wat la ikut apa yang SV dell suruh abang hidayat.abang okay.abang.heee 🙂 . macam biasa dell discuss and tanya idea ngan kawan2 dell yang lain.dorang memang best!idea banyak.heheh.thanx sayang2 semua!!!!!.pastu dell pergi lak kat sifu dell (Seri Mustika) kawan intern dell yang memang major graphic design.kira OTAI petai ah dia kan.pastu rupenye dia pun kena wat gak logo GREEN BILLING tu.yeayy.apa yang yeay nyer dell oii.persaingan la tu.coz Seri mmg otai design kot.heheh.tapi xpe.dell langsung x jeles or apa.dell take as a challenge jugak.tapi dell banyak je kacau dia.tanya pasal AI and tanya idea.hahahaha.tapi still xleh lawan design dia.la…..damnnn!kekeke

akhirnya siap lah jugak design xseberapa dell tu.cikai cikai aje.biasa-biasa je orang cakap.hahahaha.otai gak la yang menang.xleh lawan seri.dell pun dengan senang hati reject design dell sendiri compsare nfgn design seri.hahahaha.tapi best gak design2 ni.cuma dell kena banyak browse and google.cari idea.kena rajin.haa tu lah keyword nyer.RAJIN.hee.okay2 time untuk kerja lak (kantoi update entry pagi 19May2011.hahaha).okay harap kerja arini xsusah and kebabom lagi lah ye.ciauuu!

.: NOOB design :.

ni jela design yang dapat dell wat.see,nampak jelas ketara ternyata kan design yang haihhh.konfem kena reject.hahaha!

love,

.: deLL :.

p/s : selamat bekerja u olsss.kekeke 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: