SURPRISE AWARD!!!

Assalamualaikum!!!

Hello world!!heheh.yep yep.dell happy gila.tapi tak lah sampai gila lagi okayyyy.petala kelapan? (okay ni dah mabuk novel betul ni.ok cut it cut it.heee). bukan cerita gempak pun.tapi gempak gak la untuk effect affect dell punya rasa hati untuk senyum sampai tak cukup inci nihhhh! hahaha. kan entry-entry bawah ni dell asyik cakap pasal ALVA je kan?nehhhh.sebab ALVA tu la.okay lah lurus kepada titik (straight to the point) tadi dell tengah sibuk kusyuk hatta series dahi berkerut (padahal baca NOVEL cinta kot.dammnn.haha) dell dapat sms dari Elle.classmate dell.dia pergi dinner (dinner yang dell gedik taknak pergi sebab tema xbest tu tapi bising sekampung sebab protes and ada ORANG yang pergi BISING gak sebab dia pergi and mungkin rasa sakit hati kena condemned and dell bising?).Elle bagitau dell yang ALVA berjaya untuk merangkul satu award di malam dinner tadi.award apa?

SURPRISE AWARD!!!

what is the surpriseee?

THE BEST CINEMATOGRAPHY

alhamdulillah.terus bacaan cintan jiwang karat kalah emas 96 karat tu tergendala.mulut xlekang senyum.tu terus jadi xcukup inci tuh.hahaha.HAPPY betul.syukur padaMU Ya Allah.award itu untuk team A.E.D Production..Amie and Miza.always  :). Elle bagitau lagi, sebelum-sebelum ni SSIL tak pernah adakan special award camni.banyak special award.meh la dell senaraikan yang dell tau okay 🙂 . and as expected :

1) THE BEST SHORT FILM – EPIDEMIK (G-AIR PRODUCTION)

-they also won another 2 surprise award which are  THE BEST STORY and THE MOST PROMISING !!!.see.told yaaa.my prediction is always right!heeee.

2) THE BEST 2D ANIMATION – AMRITA (E-FLAME)

3) THE BEST 3D ANIMATION – HIKAYAT BUAH LEBAT (TuYuPul PRODUCTION)

4) THE BEST COURSE WARE –  SCIENCE EXPERIMENT (FIFAH AND FATIN)

5) THE BEST DOCUMENTARY – CHINESE WEDDING (BELL,VIVIAN,KEN) 


so far tu jela yang dell tahuuu.yang penting.ALVA turut merangkul satu di antaranya.amin.hadiah nya mungkin dah ada kat bilik Amie and Miza sekarang ni.tapi dell lak out of coverage (OOC).so nanti dah balik kampus baru leh tgk and bergambar dengan hadiah.for sure if takde aral,dell akan share okayyy.tahniah pada semua pemenang!!!till thennnnn.last but not least, congratulation to :

SSIL’s student BATCH 2008/2009 for contributed lots of new ideas and creativity to be excellent as par as others !

a big YEAAAAYYYYYY for us!!!!

love,

.: deLL :.

p/s : tidur dengan penuh senyuman.heee.with love 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: