Anugerah Final Year Project SSIL 2011

alhamdulillah..berkat kerjasama and ketekunan A.E.D Production, filem pendek kami telah tercalon antara 3 terbaik untuk merebut anugerah sebagai “BEST SHORT FILM PROJECT”.yup kami sangat lah tak sangka tercalon.coz saingan sangat super duper hebat. seriously tak tipu.even dell sendiri dah ada calon sendiri untuk ke final.and of course lah ALVA takde dalam list dell kan.hee.filem pendek yang dipertandingkan ada 5. tapi ALVA antara yang terpilih menjadi calon antara 3 teratas.kesyukuran dipanjatkan padaMU Ya Allah Ya Tuhanku.

Dell tahu yang tercalon ni pun sebab yong yang gitau.mula2 tu terkejut ah.tapi dalam hati..nehhh kembang tak cukup nafas and senyum tak cukup inci kottt (hahaha).Menang or kalah nanti,belakang cerita dah.tercalon pun dah kira besar nikmat and bersyukur.tapi dell nak give a very BIG congratulation to team w0rk dell la. AMIE and MIZA.mereka lah orang kuat A.E.D Production.coz dell banyak tumpu pada 3D yang tak seberapa tu je.hehe.tahniah kamu kamu.!! 😀

KITA BERJAYA!!!

kepada production yang tak berjaya, dell dengan bangganya nak canangkan kat dunia bahawasanya filem pendek kamu sangat lah paling terbaik okayy (dah paling, sangat pulak kan?Melayu dell da cam keling.haihhh).yang penting kita semua dah usaha and wat yang terbaik.CONGRATULATION untuk kita semua!!

last but not least, keputusan akan diumumkan malam dinner SSIL nnt.tema VAMPIRE NITE tu.tapi memang tak ah dell g sana kan..kenapa?coz im afraid i will be sucking all the bloods.yela,dell kan kurang darah merah.nanti kang xpasal-pasal headline UTUSAN BORNEO kuar “ramai pelajar mati dihisap darah oleh seorang pelajar tahun akhir sebuah IPTA di Labuan waktu dinner“.HAHAHAHA.LAME enough kan?kekeke.okay2 cut the crap dell.heee..dah tercalon tu, makin ramai lah kawan2 ajak pergi.takut2 menang kan.tapi the answer still remain the same.NO.kuat iman nih.hahaha.if menang(if only “ini keajaiban alam” (sailormoon nyer lagu) berlaku la kan.kekeke),tolong lah wakil okay kawan2.hahaha.tapi dell dah tahu siapa yang menang.lalalala.CONGRATULATION in advance 🙂 (if prediction dell ni benar-benar belaka la yek.insyaAllah.amin )

love,

.: deLL :.

p/s : baru tercalon tu, ucapan dah berjela.perasan dah 15kilo,if menang?mau pengsan tapi bibir tetap ukir senyuman gamaknya.HAHAHA.dah jangan perasan dell 🙂

p/s/s : GOOD LUCK PADA SEMUA YANG TERCALON UNTUK SEMUA KATEGORI 🙂

love

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: