Alhamdulillah

3:30 am.

baru teringat nak update entry.

eh yela happy terlebih.minda lambat berfungsi.hahaha

ye,dell dah lepas satu beban yang sangat besar.

APA?

Final Year Project lah!

ALVA

alhamdulillah everything went successfullyl!

A.E.D Production dah memberi yang terbaik

komen-romen pun positive.syukur

cadangan yang membina.amin

 

Terima kasih banyak-banyak kepada A.E.D Production team sebab tahan ngan perangai perengus dell ni kadang-kadang.hee.ampun.dell kalau stress.memang xdapat fikir perasaan orang.plus hati memang dah keras kan.jadi beku terus.hee . tapi dell tau amie and miza sempoiiii and faham dell sangat-sangat.thanx for that team!  pasni lah kita proceed dengan second idea kita tu kan?insyaAllah 🙂

dah2 tu je nak update.hee 🙂

ENJOY ?

eh eh itu sudah pasti okayy.tunggguuu!

love,

.: deLL :.

 

p/s : rasa semangat nak hasilkan lagi banyak filem pendek.insyaAllah 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: