Happy 47th Birthday the amazing mother in the world! <3

salam!

yeay finally got a chance to update entry!

yes yes.merujuk kepada perkara di atas (mcm surat rasmi dah oh.haha)

tanggal 26januari1964 telah lahirnya seorang puteri ke atas muka bumi ini.

puteri itu super duper cantik menawan tertarik kau memang da bommmm!

daripada bergelar puteri,kini beliau bergelar permaisuri kepada raja yang kacak lagi romantik!(betul,sila baca lagi if nak tau romantik ke x.hehe)

dan juga ibu kepada puteri-puteri dan putera-putera yang cantik lagi handsome.

(weewitt time puji diri sendirik ni.hahaha)

tambah2 lagi puteri ke-2 mereka!hahahaha

 

tanggal 26januari2011

genap lah usia permaisuri berusia 47 tahun.

yup,angka je banyak.tapi beliau tetap nampak muda!

itu lah realiti.

petua awet muda beliau ialah senyum,bersangka baik and selalu minum air masak banyak2.

nak nampak muda mcm beliau,sila lah ikut.

(even puteri nya sendrik pun x ikut.hahaha.degil kan!)

 

seperti biasa puteri-puteri dan putera-putera nya tidak dapat nak sambut bersama.

masing2 jauh merantau.(sob sob)

tapi raja sudah ada plan nya sendirik.

nak tau?okay jom!

 

.: 25januari2011 :.

raja sudah menempah satu bilik untuk satu malam di Hotel Renaissance kota Bharu.

and untuk tempoh dua hari itu (25jan-26jan) raja dan permaisuri cuti khas!walawehhh.jeles ni tauu.

mereka berdua berjalan sakan kottttt.

pergi dinner and window shopping segala.

walaupun dalam area KB jugak,tapi mereka tetap seronok.

berdua selamanya.insyaAllah.

 

.: 26januari2011 :.

pagi tu mereka breakfast di restoran hotel.

banyak betul makanan permaisuri ckp.

siap sms update aktiviti.

thats what i like about her.always update to their kids. 🙂

then tiba2 ngah sms ngn beliau,beliau call.

wished thanx.

apa lagi,dell terkejut ah.

semalam da ckp thanx sbb wish birthday.

ni thanx apa lagi kan.

rupa-rupanya beliau da dapat bunga!!!

walawehh.dell boleh lupa pasal surprise yang itu.,.

padahal before2 tu punya excited nak tahu daripada ayah pasal tu.

coz awal2 kami berdua da plan baeeekkk punya!

rupa-rupanya ayah membuatkan plan itu lagi bertambah romantik kot!

tak sangka!

 

ok camni plan nya mula2.

dell msg ayah mintak tlg belikan jambangan carnations untuk mak,

and mintak org kedai antarkan terus ke bilik.

but ayah kata charge nya lagi mahal kot beza!

so ayah decided nak ambil je kat kedai.

so time breakfast tu,ayah cakap kat mak nak naik atas jap g toilet.

mak pun tunggu jela and sambung makan makanan yang banyak and sedap2 itu (dell sendrik pun terliur ngn menu2 yang mak msg.sob sob lagi)

pastu lepas lama tunggu.

tiba la seorang suami daripada belakang.

membawa dua jambangan bunga.

ciuman diberikan kepada si isteri daripada belakang.

si isteri terkejut!

tapi suka plus malu-malu ayam coz depan ramai orang.hehehe.comel je okay!

and tambah terkejut dapat bunga.

jambangan roses from ayah.

but satu lagi?

dah 3 kali terkejut cz suspen je satu lagi daripada siapa.

ayah suruh baca kad.

then,yeayyyy.carnations from me.

sebab tu la mak terus call dell. 😀

 

itulah detik nya.

romantik tak?

romantik kan kan kan?

dell pun tak sangka ayah rupanya romantik camtu.

selama ni ayah kuarkan sikit2 je romantik tu eh.

comel!

hehehe

 

okay2.

done buat karangan.

sorie if campur-campurr guna kata ganti diri.

“permaisuri,raja,ayah,mak,beliau and etc”.hehehe

jom tengok gambar pulak eh.

 

.: roses from daddy.carnations from akak :) :.

.: roses from daddy.carnations from akak 🙂 :.

.: lepas wat surprise yang betul2 romantik!!!love love love.thanx orang yg tolong amik pic ni utk mak ayah :) :.

.: lepas wat surprise yang betul2 romantik!!!love love love.thanx orang yg tolong amik pic ni utk mak ayah 🙂 :.

.: birthday girl yang happy dapat bunga and superb surprise!!! :.

.: birthday girl yang happy dapat bunga and superb surprise!!! :.

.: mak makin vouge.abis la En.Muhamad sugar daddy ku sayangg.hahaha.tergugat habis ni tau:) :.

.: mak makin vouge.abis la En.Muhamad sugar daddy ku sayangg.hahaha.tergugat habis ni tau:) :.

 


love,

.: deLL :.

 

 

p/s : ayah,akak nak cari suami romantik macam ayah!!!hehe.mak,pasni nak plan apa lak untuk birthday ayah?hehehe.LOVE BOTH OF YOU TILL MY LAST BREATH ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: