style your hijab <3

salam babes.

4:08am.

tadi ngah duk ym ngan member.

tiba2 masuk notification dlm fb,amoy post something kat wall dell.

cepat2 g bukak.

tgk2 dia kasi link ni .Sharz and Catz: style your hijab contest ^^.

bila dah baca dari blog amoy tu,terus click kat blog asal  pembuat contest ni.

ni link blog beliau.jom lawat jom 🙂

style your hijab contest ^^ | ! woot woot 😀.

im sorie pemilik blog yang menarik ini.

dell bukan blogger tegar,so xberapa rajin blog walking sangat.

lately ni je aktif update balik.

from now on,i’ll be one of your follower.promise!

sebab dell peminat cinta gila kat hijab and segala shawl ni 🙂

 

ada syarat-syarat nya ok.jom baca dan faham 🙂

 

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu


2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !


4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )


 

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :
1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,
masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..
letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^
2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..
hohoo ( nak resize banner pon boley )
3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/
ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^
4) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..
hee (make sure kawan korang taw yer )
5)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei 🙂
6)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

7)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan

gambar korang kene ade ! ^^

8)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,
tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )
HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )


and and,setelah faham segala syarat walaupun ada sebaris dua yang dell xberapa faham,dell decide nak letak dua gambar ni.hee 🙂

 

.: dell ngan adik dell.kitorang dua2 cinta gila shawl! <3 :.
.: dell ngan adik dell.kitorang dua2 cinta gila shawl! ❤ :.

so,its officially my first contest!haha.kesian baru cuba masuk contest.tapi xpe,belm cuba belum tau.thanx cik woot woot coz wat dell berminat.first time ever minat nak join 🙂

 

ayuh join contest ni.menang or kalah,itu rezeki kita.yang penting kita cuba :).if berminat,boleh ikut syarat2 di atas. and contest tamat 11 January 2011.don’t be regret then 🙂

 

mereka yang dell nak invite adalah :

1) andi weli >> http://adaqkesah.blogspot.com/

2) datin >> http://datinsantiq88.blogspot.com/

3) Munirah >> http://www.lovelymoonkamil.blogspot.com/

 

love,

.: deLL :.

 

p/s : selamat mencuba ! 🙂

p/s : cik woot woot,if xpenuhi syarat,sila bagitau ek.hee..thanx 🙂

Advertisements

7 Responses so far »

  1. 1

    woot woot said,

    as’salam..thanks for joining…wish u luck then ^^

  2. 2

    cicun said,

    thank you.

    and thanx also for making ze great contest 🙂

  3. 3

    moon said,

    yeah.. tq cik dell kerana menginvite..^_^

  4. 4

    cicun said,

    my pleasure mun 🙂

  5. 5

    hahaha. dell!!! tankx! sgt beminatttttt… pinjam baju ble?? hihihi..

  6. 6

    aq terlewatttttt!!!!!! argggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……….. ttup uda rupanyaaaaaaaaaaa

  7. 7

    cicun said,

    naaa.tu la ko cygg,kan da terlepas..hehe

    xpa2.sentiasa update,if ada lagi.leh msuk lg 🙂

    pinjam?bole bole.tp aku x bwakkk.hehehe ❤


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: