a day with them.bowling.lepaking.everything. <3

hohoho.

aritu dell ckp nak upload pic g Kedah kan?

xde ah banyak sangat.

tapi saja nak share jugak.

so,tengok la kalau mata x juling ye.

hee πŸ˜€

.: bangchik.orang yang paling banyak strike!!grr.hehe :.

.: bangchik.orang yang paling banyak strike!!grr.hehe :.

.: enjoyed the moment :.

.: enjoyed the moment :.

.: we had so much fun together.time ni turn dell,tapi xnak terlepas daripada masuk gambar jugak.hahaha :.

.: we had so much fun together.time ni turn dell,tapi xnak terlepas daripada masuk gambar jugak.hahaha :.

.: si pendek meme,si besar bangchik,si tembam aizat.hee :D :.

.: si pendek meme,si besar bangchik,si tembam aizat.hee πŸ˜€ :.

.: handsome kan dia??haha.saja nak markup along :) :.

.: handsome kan dia??haha.saja nak markup along πŸ™‚ :.

.: along and adik dia.Kuni.pendiam gilalala :) :.

.: along and adik dia.Kuni.pendiam gilalala πŸ™‚ :.

.: jasmi juga bersama adiknya yang besar.bangchik.hahaha :.

.: jasmi juga bersama adiknya yang besar.bangchik.hahaha :.

.: aizat juga dengan adik2nya.akmal si handsome and intan si comel :.

.: aizat juga bersama adik2nya.akmal si handsome and intan si comel :.

 

tu je pics yang dapat dell share.

if nak tgk lebih lagi,xbrp lebih la.

leh tgk fb dell okay.

but bila tengok balik semua gambar.

baru sedar yang kitorg da wat family day haritu coz kami semua bawak adik beradik.

we are a family.very big family!!!

suka gila gila πŸ˜€

and we had so much fun that day.

lots of laughter and joys.

a memory i’ll never forget.

promise!

and will repeat it.always.

so,sila datang Kelantan beramai-ramai pulak okay sayang-sayang akak semua.

haha πŸ˜€

 

love,

.: deLL :.

 

p/s : dah rindu semua itu πŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: