hahahihihehehoho! :D

salam.

hoho!

aritu dell ada update entri pasal baju turquoise kan?

okay,since smpai arini ramai yang masih bercakap pasal baju tu.

dell putuskan nak upload gambar itu.

xpercaya ramai?

meh nak list.

kawan2 dell ckp gorjes.

sepupu sepapat.

kawan2 mak.

mama kat labuan.

umi si Ariesya.

kawan2 meme (ade ke?haha)

mak cik aya.

hey,and even pengantin pun okeh.

and siap tanya berapa RM?

beli kat mana?

nak pinjam boleh?

tolong belikan boleh?

heee.thanx for all compliments!

i likee and very appreciated it! 😀

 

okay2.nah gambar.

abaikan si pemakai.

tapi itu dress or jubah or caftan or wtv u want to call it,

nampak lebih cantik depan mata.heee 😀

 

 

 

.: me in turquoise.suit enough?heh :D :.

.: me in turquoise.suit enough?heh 😀 :.

additional info,

this dress only cost RM74.

i said only because ramai yang terkejut kenapa murah sangat.

coz dorang ckp kat KL and Kuantan it cost around 100++.auwww

pada dell RM74 tu da paling mahal kot.hee 😀

 

okeh2.nak?

sila pergi beli.

kat Wakaf Che Yeh pun ada.

tapi mahal cikit la.

ni dell beli kat Ezze Fashion,KB Mall.

aritu pergi tgk,mcm da xde.hee

 

ok,done!

tadi makan ubat selsema lagi.

so cam biasa.

mamai2 kambing dah.

tapi kambing yang wangi la.haha

nanyte!

salam 🙂

 

love,

.: deLL :.

 

p/s : xtau bila pulak nak pakai baju tu.haha 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: