BBQ was fun….?

kepenatan.

macam biasa baru pas mandi.

tetamu semua baru balik.

hujan pun turun balik.

esok meme pun nak balik.

epi juga nak balik.

hey,napa semua pasal balik ni?

 

ok,berbalik pada title di atas ye.haha

tadi kitorang MUFA’s family (Muhamad and Faridah) wat BBQ.

untuk jamu sanak saudara yang banyak membantu time kenduri.

but yang sad nya, xsemua dapat join 😦

coz sanak saudara dari KL and kuantan semua dah balik.

uwaa,dah ah jarang dapat jumpa.

seriously seronok kot jumpa dorang.

uhuk.

tapi xpe,bulan 3 tahun depan dorang still boleh wat gathering lagi.

wedding nala.

dell pulak yang xdapat join.

aah,sebab dell sombong,malas nak balik.

jeles sebab semua orang kawen dah kan.hahah

xlah!xde cuti kot.

plus tiket mahal.

gila kau nyahhh.

mana la maaakkk ni ada duit nak suka suki naik belon tu oii (baca slang abang2 PON ok.haha πŸ˜€ )

so,have fun there nanti all my cousins okay.

owh really sad to think bout that.uwaaaa 😦

 

ok ok.BBQ balik.8 ekor ayam.

sosej 5 bungkus.

daging burger 5 bungkus.

ikan ape tah beberapa ekor.

bihun goreng black pepper.

nasi goreng campak.

keropok krukk krakk.

segala kacang cap tangan and cekedis-cekedis.

ape kau x kenyang?hahaha

meletup dah perut makkk ni haaaaa.hehe πŸ˜€

 

dell makan seketul je ayam td.

bihun campur nasi ckit.

selebihnya ratah sosej and daging burger.

x rasa nak makan sangat sebab seronok tengok gelagat budak-budak kecil yang comel.

 

owh somehow i wish im already married with twin kids πŸ™‚

if i had one wish!hahaha

cut the crap la dell.

normal normal.hahaha

 

rumah jangan cakap ah.

kalah tsunami okay.

apa?nak tolong kemas?

eh sila lalalala.hehe

 

tapi overall memang mission accomplished lah.

dell satu family lengkap 6 beranak.

itu paling penting.

bukan senang kami nak bersatu.

oh syahdu.

 

ok, done!

jom tidur.

lately ni time tidur asek kul 2am ke atas je.

mata da jadi cantik sangat dah ngn celak semulajadi ni 😦

esok jauh lagi perjalanan hidup.

hantar meme g bus terminal and berjalan-jalan shopping lagi.haha

semoga kami semua berkesempatan membuka mata dan melihat dunia ini untuk kesekian kalinya lagi.

insyaAllah. πŸ™‚

 

later akan update pics BBQ okay.

promiseeeee(heee πŸ™‚ )

double combo ngn pics sambut menantu sekali.

okay.nitey nite

sweet dreams.not wet dreams!

haippp πŸ™‚

 

love,

.: deLL :.

 

p/s : ada siapa-siapa sudi urut kaki? hee πŸ˜€

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: