hasil tangkapan :)

02:38am.

baru pas mandi.

tadi g WCY (Wakaf Che Yeh) lagi sekali.haha

semalam bawak jejaka2 handsome.

harini bawak gadis2 comel.hee

 

sakan berjalan si nala and duha (sepupu dell dari kuantan).

banyak nala berkenan,tapi ada lupa dia ada bawak alarm,si duha.

hehe,beberapa kali kena sound ngn adiknya.

“beli yang penting dulu”.haha.

terus diletakkan balik barang yang berkenan tadi.

pity nala.kelakar duha.

hahaha.

 

pengantin baru bawak kitorg tadi.

abang n wani.

tapi dorg cepat mengalah.

awal pergi tunggu kat kereta.

kitorang masih muda,jadi jalannnnn.hahaha

 

pusing punya pusing,nala berkenan baju yang kat kedai mula-mula tadi.

so pergi la patah balik.

and Oh My Prada,dah tutup kedai tu.

tp kitorg tgk kakak tu ada lagi,so nala beranikan diri tanya.

nala cakap la dia nak balik kuantan dah esok petang.

and and and,orang kelantan memang baik okay!

dia sanggup keluarkan balik beg-beg baju yang dah disimpan dalam pajero nya.

 

baju done dipilih.

dapat diskaun lagi.hee

then kitorang pergi cari shawl pulak.

dapat!

dell tangkap 2 helai.haha

rm8 aje.

xcantik,tapi lawa.hahaha

nala tangkap satu.

same pattern,diff colour.

auwww 🙂

 

then pulang dengan hati gembira bersama hasil tangkapan yang lumayan.

tapi kan,dell belum puas mencari hasil.

ada berkenan dengan satu baju ala2 dress ni.

tunggu nak pergi 2nd or 3rd round dengan mak ayah pulak.

aha,bank lumayan itu.hee 😀

 

ok,done!

jom tidur.

sok nak bangun pagi.

thanx singgah and baca,

if bosan,sapa suruh baca sampai habis kan?

minat eh?

stalker?

haha 😀

nitey nite!

 

love,

.: deLL :.

 

p/s : untuk pacik *GEDEBE, hey kitorang dapat shawl lagi murah daripada kedai kamu okay.tu la,siapa suruh kecek **AGAH lagi!muehehehe 😀

 

*BAJET GARANG (if xsalah la maksud dia,jangan marah kalau salah!hee)

**CAKAP BESAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: