solat hajat.kenduri doa selamat.

salam,

haa,kan dell da ckp dell da ada kerajinan sekarang.

so,insyaAllah akan ter update hari2 la “cicun” ni nnt k :).

 

hari ni,

hari dell start kul 8am.

breakfast nasi berlauk ayam kat kedai kopi arwah tok ayah.

then ekspedisi jalan bermula lagi.

end at noon cz arini Jumaat,ayah and abang pergi solat.

 

lunch,

mak masak patin masak tempoyak + ikan keli goreng + sambal + budu + timun = alhamdulillah.mantap! 😀

then rehat rehat,tertido.

bangun ptg ramai tetamu datang rumah,sedara mara melawat.bahagia! 😀

 

before maghrib,

dorg balik cz mak kitorg nak siap2 goreng bihun.

wat solat hajat dan kenduri doa selamat dekat rumah.

lepas isyak,alhamdulillah,semua berjalan lancar.

 

1030pm,

tetamu semua balik,

tp xleh rehat lagi cz g klinik,bawak budak cirit birit(meme),and kena cucuk bontot.hahaha.

dah dua kali ngn doktor yang sama,jodoh apa?hahaha.amik mu!

 

now ngah rehat.

jari jemari tergedik gedik manja minta menari di atas keyboard.

lalu dipinjam lappy meme(lappy dell kasi rehat cukup2 dlu. 🙂 )

and on9 reply segala komen.

update blog.

 

eh jap,besok till sunday mungkin xdapat update.

heading to Kulai at 5pm ramai2 naik bas.

oh cant wait!

then stop kat kuantan jap,amik sedara mara kat sana before cont ke Kulai.

Nikah 28Nov2010 ni.

will update ya.

with pics for sure.

insyaAllah 🙂

doakan perjalanan dell,family and sanak saudara naik satu bas,pergi dan balik dengan selamatnya,

tanpa ditimpa sebarang mala petaka bencana yang menimpa.

Amin.. 🙂

 

ok,done all!

now going to offline.

nak manjakan bakal pengantin ni sorang.

pakaikan inai.

dan tolong mak gubah hantaran.

oyeahh.adios amigos 🙂

 

love,

.: deLL :.

 

p/s : macam xsabar lak nak kawin tau 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: