silent.

“silent is golden”

the quote above, ada seseorang pernah gtau kat dell dlu..time tu ada salah paham ckit.but it was past n dell da mula lupa.but now,dell nak guna balik dat quote.i think it really kena dengan dell in my situation now.y?..adalah 🙂

da 4 hari dell di labuan nih.Klas da start,but ada jugak yg belum lagi.like dis nite class for english xda lagi.last week pun xda..suppose to start at 7pm.but till 730pm,lect not come,so we decide to cancel the class sndiri..hahaha..lol..ni yang dtg lepak cni.utk release tense n lupa apa2 yg x patut di igt..kusut!

utk sem ni,dell mau jadi sorang yg amat tidak disukai(tapi kalu kwn2 nak suka jugak..what can i do. 🙂 ).kerana mls nak ikut org dah.just wanna be me myself n i.utk certain time je need friends to count with.of coz la,dell kan study, still need them to work together regarding the task n assigment that we need to do.but most of the time, just for myself n my own world. just like my blog title “Diriku daN Duniaku”.owh sweet 🙂

dalam erti kata lain,dell mau jadi “kera sumbang”.but im not a kera ok!just like perumpamaan..cewah masyuk sastera ckit..shut up!..same with my click zaza who now studying at uitm puncak perdana shah alam.kami sama2 mau jadi “kera sumbang”cz..adalah.hahaha.mind ur own business please.thanks 🙂

ok2gtg lah..wanna check my email n others fav website i visit the most.see u all later ok.dont be like me.just be urself.not a kera..haha..rofl 😀

love,

.: deLL :.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: