cuti.jalan-jalan.tata.haha!

salam n huhu kwn2..yeah dell tiada masa sejak kebelakangan ini untuk memanjakan diri n mata mengadap laptop on9 24 7..update itu ini..yg mampu dell wat hanya lah cek emel sahaja..n kalu sempat,reply lah sebarang dua komen yg ada di fb..hehe..sorie guys 4 da late reply..bukan apa,dell sekarang dlm proses menyibukkan diri tour ke sana kemari..yahoo!!

nama pon holidays kan..so watpa la duk terperuk d rumah(even lesen x renew lg skrg..haha)..jalan tetap kena jalan..g mana?uih adalah..balik kuantan,wedding cousin dell.tahniah fithri n faizal..n dell sempat gak amik dell punya diploma..owh yahooo..dell sudah dpt pegang itu diploma..terharu n bangga rasanya..itu untuk mak n ayah.mmuahhhh 2 both of u myLuvs~~..ngn diploma tu gak,dell sempat g posing di kedai gambar,,eh mestilah..dell kan x g konvo,so nak juga lah ada gmbar kenangan berama diploma..huhu,…n da result!!!yeah..gamnbar itu sgt cantik..thanx kakak yg amikkan gmbar..anda sgt comel..n gambar dell sgt cantik(even dell x cntik..hahaha..hakikat tuh..emmm πŸ˜€ )..nnt la dell upload gmbar itu yah..

then sabtu baru2 ni lak.jalan lg..destinasi ke terengganu pulak..wedding lagi lah..kawan baik dell yang kecik lagi gatal nyer wedding..tengku ellya aida..suami dia?mls lah tulis nama kat cni..haha..KIV..stop asking why πŸ˜€ ..lalala..alhamdulillah sume setel ngn selamat..(ngau,jaga diri baik2 ok…kalu da mengandung,gtau ok n jgn tinggal anak2 kat aku,cz akan dibuli nnt..janji aku tuh..haha..n lagi satu,deal ttp deal yg siapa kawin dlu,,kena blnja makan besar..ok ngau syg??hahahaha)..gambar nnt tgk bwh ok..then pas wedding tuh, dell g umah kwn dell yg sm2 blaja d UMS Labuan.tp dia sudah quit coz mau blaja jd nurse plak..tu sorg lagi dak kecik tuh,tgk2,,dia kawin dlu dpd kakak dia nih..bkn leh kira dak sor tuh..nama dia nurul shamimi,dell pggil mimie je..sj lah jalan2 umah dia da alang2 singgah ganu tuh.tidur lah umah dia 2 mlm..umah tok dia sbenarnya..thanx mie n family coz layan akak sgt baik(even dell langsung x mnolong..pemalas upenyer dell nih..hahaha.memang pon)..family mie sgt la baik n riuh..series kwn2..dorg ade bwk dell g mandi kat air terjun sekayuh..owhh air dia…leh jadi beku kalau berendam lama2..thanx 4 once again mie n family utk layanan n makan minum n duit minyak bwk pegi jalan2..kekeke πŸ˜€ ..nnt dtg kelantan..lagi 3kali ganda dell n famly akan bala ok..itu janji dell! (maaf tiada gambar utk sesi mimie ini..coz ntah,x rs nak amik gambar..tp untuk gambar mandi sekayu,,dell akan dptkan dpd mimie nnt k.pakwe kesayangan nya si matjang ada klik klik klik time kitorg mandi..sgguh bergaya uu…photographer katakan!tabik ah lu matjang..keke )(eh cop,ade ke org nak tgk gambar?hahaha.eh tp,,pedehal kan..dis is my blog..oh yeah dell..pedulikan org lain..haha)stop!..so tamatlah trip ke terengganu selama 3 hari 2 mlm..huhu..isinin mlm dell selamat smpai ke kelantan..

tapi…jap ah..blum abih lg cter nih..eh dell plik ah..td kan mule2 nak wat entri,rs nak tulih ckit je..tp tu lah masalahnya ngn dell ni.konon idea xde.mud xde.tp kalu da start menulis..ni lah jadi..susah nak berhenti..nak tulissssss je..haha..padahal bkn ade org nak baca pon..tp,,pedehal kan..blog sp ni??delllll..hahahaha.sengal..ok2..cont jalan-jalan..,baru smpai umah sehari,,sok dell nak jalan-jalan lg..yahoooo..ke mana?ikut ayah g shah alam..ayah ada karnival skan SPRM di UITM Shah Alam..so dell teman la ayah g sana…cian ayah drive sorg2 nnt..keke πŸ˜€ (yg sebenarnya nak g kl..jmpe kwn2..hahaha..sorie ayah..tp akak akn teman gak ayah nnt.jangan risau …weee πŸ™‚ )..dell akan invi kali ni selama 5 atau 6 hari..mungkin balik 15hb or 16hb..tu semua ikut ayah..cz dell nak balik ngn ayah..xnak lah balik sorg2..dell alergik dengan bas sekarang..ewwww(gila berlagak kan?mentang2 da naik flight sekarang..hahahahaha..i like…stop it dell..jangan riak..x baik tau..keke πŸ˜€ )

ok2..gtg dlu yep..nnt da balik dpd jalan-jalan,dell wat entri baru ya..see u nnt..cop b4 lupa,tgk gmbar kawin kat bwh ni ya..hahaha.xpenting pon..tp tgk saja lah..bkn kna bayar pon kan..alaahhh…haha

.: ni lah cousin dell tuh..norul fithri bersama suaminya..faizal :.

.: ni lah cousin dell tuh..norul fithri bersama suaminya..faizal :.

.: ini dell n kwn2(nina,fazz,eny,amoi n adah) bersama ellya..pengantin kecil..hehe..ngau..gatal!!!..lalala..eh cop..gmbar ini ehsan dpd encik jay yg perasan kacak..sorie jay..bkn curi..sharing is caring kan..hehe... :D :.

.: ini dell n kwn2(nina,fazz,eny,amoi n adah) bersama ellya..pengantin kecil..hehe..ngau..gatal!!!..lalala..eh cop..gmbar ini ehsan dpd encik jay yg perasan kacak..sorie jay..bkn curi..sharing is caring kan..hehe... πŸ˜€ :.

love,

.: deLL :.

Advertisements

3 Responses so far »

  1. 1

    Jay said,

    wehh!! bile mse amik??? hahahaha…..:P

    tapi aku mmg kacak pon… ngeh2…:P

  2. 2

    cicun said,

    aritu…lalala..thanx la eh..

    kacak??yela(owh terpaksa nya aku..hahaha)

  3. 3

    shaz said,

    aku da ad hadiah tuk ko…tp xseberape pon…biler nk dtg umah pick up???

    hehehehhe…

    :p


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: