aku aku n aku….

yeahh…..mulai dr airini n saat ini..dell akn selalu mengupdatekan blog nih…kalu xde ms..dell akn pstikan setiap kali on9..wlaupon skejapan..dell akn mnulis sesuatu di ruangan blog nih..bkn pe..saat ini ketika ini…dell rs kat cni lah platform terbaik utk dell mluahkan rs hati…..n ape2 yg terpendam..rs rindu or else pd org2 yg dell syg….kwn2…bce tau blog dell slalu..bc x kne bayar kan…on9 kat cc je kne byr…hehe..xpe..tu duit korg,bkn duit dell pon..muehehehehe…

 

arini dell xde klas..ari rabu mmg xkn ade klas…sonok nyer rs..td dell da tlajak subuh lg..tgk perkataan ‘lg’ tuh..mknenyer mmg x brubah miss subuh dr duk kolej lg..nak wt cmne..da mmg liat ckit nak bgn..lg2..subuh d sabah ini mmg amatlah awl..kul 445am da msuk subuh tau…kul 6 tuh..da kire mcm kul 7 dah..so..nak xnak..msuk wktu,kne solat trus ah..xleh lengah2..takut lg terlajak tdo..cme pg td,dell da set alarm..tp biase la,,prangai ‘kjap lg’ tu mmg da mnebal dlm dri dell nih..hehe..alaaa dell rs sume org cmtu gak kan….so ape lagi mmg terlajak la subuh pg td..dell sdar rumet dell ngah siap2 nak g kelas..tp mater berat sgt nk bgn solat..biaselah..nak2 lg..xde klas…mmg MALAS tu lbih menguasai lah…dosa lg tmbah arini..org nak kurangkan dosa..tp dell suke2 ati nk tmbah..truk tul ah hidayah nih…ishh…perangai x seindah nme n mksud di sebalik nme ituh…hehe..insyaAllah..suatu ari dell akn tul2 brubah..cme xtau bler je…

 

ermm..kalu korg nak tau…wireless kat cni agak mluas…kat lam blik dell pon leh wireless tau..signal agak kuat la..tp wat ms skrg…biase ah..pelajar2 bru pulang dr bercuti kan..so wireless di kolej kediaman dell yg kat luar kampus nih..xleh di access lg..xtau la bler leh nyer…yg bestnyer..xyah nak kne ade akaun hotspot nak kne beli kad hotspot rm28 tuh…just g daftar laptop..then da leh gne..mane2 je yg ade wireless..kalu kat kampus senang ckit ah..duk je ceruk mane..pasti dpt..tp dell nyer laptop x dftar lg..esok la kot baru nak g dftar, sbb arini xde klas..hehe..then after nih..leh la dell on9 ari2 tau..yahoOOOoo….x sbr rsnyerrr,…nak on9 ngn kwn2..uhukrindu sgt2..

 

ermm..dell da pnat la nak menaip..bnyk lg nk citer..tp mcm tbe2 blur..trus rs rindu je…adeh la..xsuke tul prasaan cmni…dah la pg td bgn je tdo..rs sunyi giler..nak nangis je rs..mmg da nangis pon..sbb sume org g kelas..tggal dell je kat umah..sayu giler rs..trus teringat mak ayah n org2 yg dell syg..xleh blah kan..tp tula yg terjadi..dell mmg xleh sunyi la..cpat nak nangis…lemah sgguh ati ini..uwaaaa 😦 ..

 

k la k la…da nak bergenang da mater nih..malu la kalu org kat cc ni tgk…nnt kalu dell dah dftar laptop n wireless kat tmpat tggal da leh gne…leh ah nak nangis smbil mnaip pon eh..hehehe..dell nak g termenung jap….hehehehe…adeh…cau kwn2 ku syg…mmuuaaahhh 😀

Advertisements

6 Responses so far »

  1. 1

    chek wan said,

    yaeh!! leh aku kenak kau ari2..wahahahaha!!! nnti leh wat webcam kan3…

  2. 2

    cicun said,

    eh eh eh..tu je kau tau kan…ckp je ah rindu aku..hahaha..xde webcam la kt cni syg…kau ah pkai webcam ebiz k..hehe

  3. 3

    chekwan said,

    aha..leh2 je..tp jgn tunjuk kt housematae kau yg len erk… bistu ble kau leh on9 24hours.. banyak mende nk cite nih..

  4. 4

    cicun said,

    eleh..np xleh bg dorg tgk lak….???malu??hahaha…..poyo!

  5. 5

    chekwan said,

    la..xleh ke aku nk malu..

  6. 6

    cicun said,

    leh la syg..anything 4 u…hahahaha


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: