KPMIM HND Batch July 2004 – December 2007 Farewell Dinner

haluu kwn2…hehe…waaaaa da seminggu dell x bkak blog kan…g mane??g larikan diri jap..xyah la tnyer ke mane…dell ade kater nak upload gmbar g kedah kan..hehe..sori gmbar xde sbb spanjang dell ilang tuh..gigi dell wat hal..lgsg xleh wat ape2 keje…mood pon ilang ntah ke mana..alaa,,mls ah ckp pslgg dah..sakit ati je…ilang mud dell..uhuk…dah2..gmbar2 lain tuh..yg nikah sepupu dell tuh..nnt dell upload ah..xpenting pon..tp sj nak share..now dell nak share yg lg penting n dell suke….hasil kerja IWALS…hahah..sp tuh??ntah la..tp dell knal die ngn nme tu skrg…beliau wat ni khas utk kwn2 HND Batch July 2004 yg disayangi..beliau da upload kat youtube..but still nak dell upload kat cni gak…beliau pon ade blog..tp beliau x reti nk upload katenyer…hahaahahaha..pelik2 la dak hnd sorg nih..nak tau x lg satu……meh cni meh nak gtau…password youtube pon beliau lp..sbb tu ah beliau gne akaun LUTFI utk upload kan vid ni…hahahaha…sengal kan itu pacik…hahahaha…k la..meh la sme2 tgk vid nih..jgn risau..sume muke kwn2 ade..musuh ke..kwn ke..sume ade..xperlu rs kecik ati k..haha….jom layaaannnn 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: