penat..sejuk..pening..adeh..

ermm…arini kelantan disirami ujan…alhamdulillah…beberapa ari b4 nih asik panas je…gler peluh..nsib baik x berbau bdn…hahahaahahahaha:))…tp cuaca ujan xdpt dinikmati ngn sempurna coz arini tersangat la bz..nsib baik arini dell n adah dua2  msuk keje pg..kalu x…mau nyer jem pale otak org yg msuk pg sorg2 tuh…mane x  nyer..start kul br eh td..berpusu pusu org dtg…ngn yg nak on9 lg..nak print..nak itu nk ini…line tenet lak kdg2 tendang..adeh la..arini la die nak main tendang2 yg kuat..haha..tp sume itu terkawal…hasil kerjasama yg bagus antara kami berdua(dell n adah)..aicehh ayat mau poyo n skema…ahh belasah  ah…jnji ok…ermm termasuk la big boh..big boh leh kwl server dr umah..caya lah..bergerak gerak sndirk mouse(tetikus ok..bkn tkus ade kat ebiz nih) yg ade kat pc tuh…klau org yg xtau ape terjadi..mau dikatakan antu dah tuh…hahahahaha…macih big boh…:D..tp arini mmg pnat..br nak duduk…org tu pggil..org ni pggil..haha..koya bz la sgt kejap..tp mmg bz lah..mkn pon x igt tau..last2..trasa lapar sndirk..n tnyer adah nk mkn ape..adah kater kiter mkn nasi kak yah jelah(ns yg sohor ats pasar siti khadijah..ngee:D)..adah pon g beli la…then kitorg mkn…time mkn pon bnyk gak dugaan tuh..org nak byr la..tu la ni la..tp xpe…tu da biase..hehehe…

time mkn tu lak ujan…woooo..bapak syahdunyer rs time tuh..da la sejuk..masyuk je rs..nsib baik x rs ngantuk..klau x,go jela dell…hahahaha…tp nsb baik pas mkn tu org da x brp ramai….so after tu leh la rehat ckit…then kak ni pon smpai(kakak ipar kak husna aka isteri nik amar..adun panchor..hehe..maaf ye kak ni..nme kak ni n suami tersiar di sini..jgn saman dell k..hehe:D)..mcm biase la..kak ni sorg cikgu..n br dilantik sbgai ketua panitia pendidikan islam..so bnyk la keje die kne wat…n mcm biase gak..ade bahan yg perlu ditaip..kitorg on je…da tugas kitorg..hehe…mule2 adah wat dlu..coz tnyer kak ni..die kater die pon xleh nak berpikir nak soh dell taip pe…hehe..pastu lme tuh..ideanyer dtg mencurah curah ke ladang gandum..hehehe..n ade la keje yg perlu dell taip…ade la gak 3 jam kak ni bertapa bersama kami di sini..itu sudah mnjadi kebiasaan kak ni pon..hehe…

n now…da xde org…td ade mat saleh n minah saleh naik 2 org…order mkn n air..x abih lak fries tuh..x ke rugi…mcm x luak je..yela..order 2 set sorg…2 set nuget 2 set fries…mule ah x abih…pastu..aku n adah xnak mmbazir…kitorg balun ah…hahahahahaha..eihhh x elok tau bazir..Tuhan marah…bkn kotor pon…:D:D…

k la…k la….dell ade keje jap nak wat…eh jap…nnt dell upload gmbar2 g picnic aritu eh..sek2 klate part 2 lak…aicehh..tgguuuuu tau..buat kwn2 seperti ikhwan bos n caki….hehehehe…spesel utk korg..nnt dell nk tgk lak ape plan korg nak bg kitorg jeles…takat jln kat kl…….hahahaahahahahahaha…kusut otak weh..:D:D

tata n mmuuuaahhh:D

Advertisements

3 Responses so far »

  1. 1

    Syedz said,

    hoho, mmg kelantan panas pun dua tiga menjak ni, aritu ada pi kota bharu 27 mei aritu, sejak pi tak da setitik ujan pun..dah saya balik kat shah alam ni baru ujan…isk3

  2. 2

    cicun said,

    ahaa…tau xpe..nsib baik la org2 kelntan x kne demam dek kemarau..kuat ore2 kLate nih…bagus!! :D:D

  3. 3

    chucky said,

    ek leyh…g kl aku xyah tgkp gmbar laaa…bosyan aa..hahha..ko tggu nnt aku g sgapore~lallalalalalla~


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: